Phone Icon +32 (0)2 646 00 55 - 0800 92 067 Email Icon info@le-chatelain.com

WIJ GEVEN NOOIT OP

In deze bijzondere tijden en de huidige wereldwijde context heeft het Le Châtelain Brussels Hotel besloten zich opnieuw te onderscheiden door een nieuwe filosofie en een unieke en exclusieve mentaliteit aan te nemen: NOOIT OPGEVEN!

Een uniek artistiek concept

Het hotel heeft zijn muren, gangen, vergaderruimtes en openbare ruimtes opnieuw ingericht met unieke en prachtige creaties vol positieve en aanmoedigende boodschappen, gemaakt door de kunstenaar de heer Never Give Up. Bekend als een van de beroemde motivatiekunstenaars, verspreidt hij zijn optimistische boodschappen al vele jaren via zijn schilderijen en beeldhouwwerken. Zijn galerie in Knokke heeft internationaal gerenommeerde kunstenaars gehost, zoals bijvoorbeeld mevrouw Loes Van Delft en vele anderen…

Door het eerste Never Give Up-hotel ter wereld te worden, nodigt Le Châtelain nu zijn klanten en bezoekers uit om naar huis te gaan verrijkt met een gevoel van welzijn en vervulling. Het is een unieke ervaring, vanaf de ingang van het hotel met zijn verlichte gevel waar positieve berichten worden geprojecteerd, de gastvrije berichten van het enthousiaste receptieteam, dezelfde aanmoedigende berichten die u zult vinden op schilderijen, kunstwerken en schermen in het hele hotel, een exclusief boek dat exclusief voor het hotel is gepubliceerd en beschikbaar is in uw kamer… Het hotel heeft ook plannen om binnenkort motivatieconferenties en bijeenkomsten te organiseren met sprekers om persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Na deze periode van vraagtekens, zowel professioneel als persoonlijk, kan ieder van ons alleen maar verrijkt worden door zo’n ervaring.

Wij Geven Nooit Op, Positiviteit delen over de hele wereld

In tijden van diepe menselijke strijd moeten wij als samenleving het beste in onszelf herontdekken om verder te kunnen gaan. Een van onze meest dringende taken is om ons bewustzijn te helpen transformeren in de richting van een wereld waarin we geen angst hoeven te hebben.

#Wij Geven Nooit Op is een baken van hoop in een stressvolle en competitieve wereld. Het is de lijm die onze dromen in leven houdt.

Wij hebben de kracht om het verschil te maken, want de wereld van morgen zal alleen leefbaar en succesvol zijn zoals ons verhaal vandaag wordt verteld, hoe slecht de dingen ook worden, we zullen veel sterker terugkeren.

Jouw verhaal vandaag kan het leven van anderen morgen veranderen.

#Wij Geven Nooit Op – Is onze enige weg vooruit.

Reserveren!

Algemene beschikbaarheid