Phone Icon +32 (0)2 646 00 55 - 0800 92 067 Email Icon info@le-chatelain.com

Executive Deluxe Kamers

Samszerer-Photography
Exro3
Samszerer-Photography

Virtuele Tour

 

Ongeëvenaard Comfort met Verfijnde Leefruimte

Ervaar ultieme luxe en comfort in onze Executive Deluxe Kamers, met ruime elegantie en het gemak van een slaapbank. Met meer dan 40 vierkante meter aan ruimte zijn deze kamers ontworpen voor veeleisende gasten die de fijnere dingen in het leven waarderen.

  • Uitgestrekte Indeling: Geniet van meer dan 40 vierkante meter prachtig ontworpen ruimte, inclusief een apart zitgedeelte voor ontspanning of informele vergaderingen.
  • Zitgedeelte & Slaapbank: Het uitnodigende zitgedeelte met een comfortabele slaapbank biedt veelzijdigheid voor het lezen, genieten van koffie of thee van het dienblad met voorzieningen, of het onderbrengen van een extra gast.
  • Elegante Interieurs: Versierd met stijlvolle decoratie, hoogwaardige materialen en rustgevende kleuren, creëren onze kamers een serene en luxe omgeving.
  • Moderne Voorzieningen: Uitgerust met snelle Wi-Fi, een groot flatscreen-tv en een toegewijde werkruimte, voldoen onze kamers aan al uw behoeften voor een naadloos verblijf.
  • Luxe Beddengoed: Geniet van luxe matrassen en een selectie kussens voor een rustgevende nachtrust, aangevuld met een ruime en-suite badkamer met hoogwaardige toiletartikelen.

Onze Executive Deluxe Kamers bieden een harmonieuze mix van luxe, comfort en functionaliteit, en bieden een toevluchtsoord van rust en elegantie voor zowel zakelijke als recreatieve reizigers.

Nu boeken!

Algemene beschikbaarheid