Phone Icon +32 (0)2 646 00 55 - 0800 92 067 Email Icon info@le-chatelain.com

Hopono, Een Liefdesverhaal

Le Châtelain Brussels straalt van trots bij het presenteren van de fantastische geschenken van Hopono aan onze gewaardeerde gasten. We willen dit partnerschap benadrukken omdat het een verhaal heeft dat lijkt op dat van ons. Een lokaal familiebedrijf met zeer vergelijkbare idealen en doelen, totale klanttevredenheid. Omdat we zo dol zijn op hun unieke assortiment conceptgeschenken en kwaliteitsontwerpen, grepen we de kans om ze een plek te geven in onze eigen winkel. Julie & Sébastien, het hart en de ziel achter het merk Hopono, zorgen ervoor dat al hun producten voldoen aan dezelfde toegewijde normen als die van ons. Kwaliteitsproducten van betrouwbare ondernemers met een vleugje speelsheid en “joie de vivre”.

Hun assortiment wordt sterk beïnvloed door de meest waardevolle ingrediënten van het leven: familie, thuis en natuurlijk reizen. Uw kinderen zullen dol zijn op het schattige eenhoorn nachtlampje wanneer ze zachtjes in slaap vallen in onze gezellige suites. Familie en vrienden thuis zullen zeker blij zijn met cadeaus voor alle gelegenheden, in elke prijsklasse. Door hun assortiment in onze winkel op te nemen, biedt Le Châtelain Brussels u, gewaardeerde klant, het gemak van winkelen voor deze items op uw gemak.

Om ervoor te zorgen dat onze bezoekers zoveel mogelijk prachtige items kunnen genieten, zijn we van plan om de presentatie in onze winkel “te roteren”, afhankelijk van het seizoen en de trending Hopono-collecties.

We zijn verliefd geworden op Hopono, net zoals we zeker weten dat u dat ook zult doen.

Reserveren!

Algemene beschikbaarheid